Ponuda stanova

Matije Gupca 106 - Subotica

  • Garaža
  • Prizemlje
  • I Sprat
  • II Sprat
  • III Sprat
  • IV Sprat
  • V Sprat
  • VI Sprat

Višeporodični stambeni objekat se nalazi u Ulici Matije Gupca 106, u mirnoj stambenoj zoni. Smešten nadomak naselja Prozivka i na udaljenosti 1,5 km od centra, korisnicima objekta nudi se komfor blizine vrtića, škola, pijace, prodavnica, parka, sportskih i zdravstvenih sadržaja. Blizina Beogradskog puta omogućuje odličnu povezanost sa svim delovima grada. Dopunska pogodnost budućih stanara je besplatno osiguranje u trajanju od 12 meseci u saradnji sa kompanijom Dunav osiguranje.

Objekat nudi 74 stana smeštenih između visokog prizemlja i šestog sprata. Sa tendencijom da postane udoban dom za svakoga struktura stanova varira od jednosobnih do četvorosobnih, severoistične ili jugozapadne orjentacije. Komforu stanovanja značajno doprinose parking mesta u podzemnim garažama suterena objekta i u dvorišnoj garaži. Lift povezuje stambene etaže sa garažom u suterenu objekta.

Spoljni zidovi izvedeni su od Wienerberger Porotherm Profi blokova, izuzetnih termičkih i akustičkih karakteristika. Neophodan zvučni komfor između stanova i prema hodniku obezbeđuju zidovi od Porotherm AKU blokova i kamena vuna, postavljena u konstrukciju poda. Spoljna stolarija je u PVC izvedbi proizvođača Rehau od šestokomornih profila, sa dvoslojnim staklo paketom punjenim Argonom, što obezbeđuje dodatnu uštedu toplotne energije. Svi stanovi opremljeni su sigurnosnim ulaznim vratima protivprovalnosti III stepena. Unutrašnja vrata stanova izrađena su od MDF ploča. Podovi stambenih jedinica obloženi su hrastovim parketom i keramikom I klase. U prostorijama u kojima nije moguća prirodna ventilacija omogućena je mehanička, zasebno za svaku prostoriju i stambenu jedinicu. Grejanje objekta je centralno (distributer Gradska toplana), sa alokatorima i termoregulatorima na svakom grejnom telu. Termičkim karakteristikama primenjenih izolacionih materijala i sistemom grejanja objekat je u energetskom razredu B kategorije. Stambene jedinice su opremljene UTP i koaksijalnom mrežom kablova uz obezbeđen signal od 1GB putem optičke mreže provajdera SBB i Telekom Srbija.