Višeporodični stambeni objekat se nalazi u Ulici Braće Majera 33, u mirnoj stambenoj zoni. Smešten nadomak naselja Radijalac na udaljenosti 1km od centra, korisnicima objekta nudi se komfor blizine vrtića, škola, pijace, prodavnica, parka, sportskih i zdravstvenih sadržaja.

Objekat nudi 30 stanova smeštenih između visokog prizemlja i četvrtog sprata. Sa tendencijom da postane udoban dom za svakoga struktura stanova varira od garsonjere do četvorosobnih stanova. Komforu stanovanja značajno doprinose parking mesta u podzemnim garažama suterena objekta, dok lift povezuje stambene etaže sa garažom u suterenu objekta.

Ulaz hendikepiranih osoba u stambeni objekat je predviđen sa ulične strane preko prilazne rampe do lifta koji je predviđen sa dvostranim vratima koja će omogućiti komunikaciju kroz sve spratove objekta. Spoljni zidovi izvedeni su od termo blokova, izuzetnih termičkih i akustičkih karakteristika sa termoizolacijom od stiropora debljine 10cm. Radi protivpožarne bezbednosti objekta ivice zabatnih zidova su obložene presovanom mineralnom vunom. Podovi stambenih jedinica obloženi su izuzetno kvalitetnim laminatom i keramikom I klase. U prostorijama u kojima nije moguća prirodna ventilacija omogućena je mehanička, zasebno za svaku prostoriju i stambenu jedinicu. Radi dodatne uštede toplotne energije spoljna stolarija je izgrađena od modernog materijala, PVC-a.